Jeg er landet i Abu Dhabi!

Update!!

Hej derude!

Der kommer lige en lille update herfra. Det hele har taget en del mere tid end forventet, men sådan er det jo nogle gange, og jeg har forsøgt at holde hovedet koldt alligevel. Det kan virkelig mærkes, at jeg ikke længere er i Danmark, da alting går så langsomt hernede i forhold til hvad jeg er vant til. Men det er i orden, I don’t blame it.. Jeg er i et andet land med en helt anden kultur og nogle helt andre systemer, og det kan ikke forventes, at tingene bare bliver gjort på samme måde som de plejer. Det er jo også en del af oplevelsen, ikke sandt? Man må tage der gode og det mindre gode med, tænker jeg. Anyway, situationen lige pt. er, at vi stadig bor på hotellet. Dog kun indtil imorgen, da vi teknisk set har fået lejligheden, men ingen møbler har endnu. Det satser vi dog på at ordne imorgen formiddag. Fredag er jo weekend hernede, som i at man har helt fri fredag, og istedet arbejder søndag. Så vi har god tid til at få styr på sagerne weekenden over.

Jeg ville gerne have skrevet lidt mere herinde, og have delt nogle lidt mere spændende oplevelser medjer! Men med alt det vi har at se til lige nu, er det ikke blevet til så meget blogging, som jeg egentlig havde håbet på. Der kommer et indlæg op en af dagene med mine tanker og overvejelser inden flytningen, og jeg vil også gerne fortælle hvorfor vi er flyttet herned når vi er kommet ordentligt på plads.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Jeg er landet i Abu Dhabi!