Opstart på kost og træningsforløb i næste uge!

Ting som velorganiserede mennesker gør

.. Som jeg virkelig failer.

1. Da vi flyttede ind købte vi en masse pæne hvide håndklæder i håb om, at de kunne hænge og pryde på vores badeværelse. I starten var jeg ekstra careful og vaskede alle hvide håndklæder for sig. Så købte vi både blå og pink. Det hele begyndte egentlig med, at jeg kom til at smide en hvid klud i sammen med dem, og derefter lovede mig selv, at det var det eneste af vores hvide der skulle have denne lyseblå misfarvning. Og så skete det igen, og nu har jeg egentlig givet lidt op, og er så småt begyndt at acceptere at min hvide håndklædedrøm bare er gået i vasken.

2. Det samme gælder i øvrigt for matchene glas og kopper. Det skete bare ikke, så jeg bestemte mig for at det egentlig var meget cool at have en af hver slags kop istedet.

3. Har struktur på dagligdagen. Atleast I tried. Det går sommetider i et par dage, og så roder jeg bare helt vildt og kører mit eget funshow. Så laver jeg en plan igen, og det samme sker. Måske er det bare ikke meant to be, måske er det. Måske er det meant to be at jeg laver planer jeg ikke kan følge, og derfor fastholder en lille smule struktur i mit liv.

Og til sidst så ved jeg jo godt, at jeg ikke er den eneste der går rundt med to øjenbryn som ikke er identiske, eller lader pepsidåserne stå på sofabordet til dagen efter 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opstart på kost og træningsforløb i næste uge!