Hvad laver jeg egentlig til hverdag?

Ting jeg er ved at blive vant til

Jeg er så småt ved at finde mig til rette i min nye tilværelse i Emiraterne. Der er ved at komme lidt mere ro på efter at, vi har fået styr på de fleste ting, og hverdagslivet begynder at indfinde sig så godt som det nu kan. Dog kan det mærkes, at vi er flyttet, og jeg har lavet en liste over hverdags moments som jeg har studset en smule over, men dog er ved at indfinde mig med!:

13706134_10157104686920207_1336938365_n

1. Daglig støvsugning og fnugrulning. Jeg har jo slæbt det lille bæst af en kat med herned, og jeg er ikke sikker på om det er det faktum, at vores lejlighed er så hvid eller, at hun bare fælder utroligt meget. Der ligger STORE uldtotter rundt i lejligheden, selvom jeg har støvsuget dagen inden! Sommetider lader jeg det ligge, altså hvis det kun er mig selv der skal se på det, men jeg kommer ikke udenom at bruge støvsugeren mere end ofte nok.

2. Det sker hverfald et par gange om ugen, at jeg får leveret take-away, som jeg ikke har bestilt. Jeg er høflig nok til at forklare, at det ikke er mig der har bestilt, hvorefter den stakkels take-away mand står helt forvirrret udenfor døren.

3. Når folk ringer fra f.eks vores telefon selskab har jeg gjort det til en vane, at sige at de lige kan snakke med min husband. Jeg fatter hat og brikker. Det eneste jeg hører er, “dingdongdingdong, yalla Carrefour, dingdong”. Jeg er så lost!

4. Eftersom Henning er på arbejde hele dagen har jeg ALT for meget tid alene. Det har resulteret i, at jeg er begyndt at spille de der gamle gameboy colour pokemon spil. Og jeg elsker det. Jeg var faktisk nået pænt langt, men så slettede jeg det, da jeg ikke rigtig lavede andet end at spille. Nu har jeg installeret det igen, og lavet en aftale med mig selv om, at jeg kan spille når alle de huslige ting er blevet gjort og jeg absolut ikke har andet at give mig til. Child by heart, that’s me.

5. Jeg har byttet min ugentlige armtræning ud med at hente vand i supermarkedet. Nej, det har jeg selvfølgelig ikke, men det ville undre mig hvis ikke jeg havde et par vilde guns om et par måneder med alle de liter vand jeg slæber. Man må ikke drikke vandet fra hanen her.

6. Træning uden det vilde udstyr. Vi har et lille træningsrum i bygningen, hvilket er en fantastisk mulighed for at få klaret træningen på en nem måde! Udvalget af udstyr er desværre rimelig begrænset, og ting jeg må undvære inkluderer blandt andet en sqauat rack, supertunge vægte og holdtræning.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad laver jeg egentlig til hverdag?