C9 - Sådan gik det!

Opstart på kost og træningsforløb i næste uge!

14801203_10157573561910207_1327746043_n
Efter jeg havde afsluttet C9 fik jeg blod på tanden. Jeg vil i rigtig god form! Og jeg vil have jer med! For let’s be honest, hvis ikke der er nogen jeg skal holde mig accountable overfor, så snyder jeg bare 😀

Derfor har jeg besluttet mig for, at spise sundere og mere struktureret, hvilket faktisk hele tiden har været mit mål. En sund livsstil gør mig glad og giver mig mere overskud til at gøre de ting jeg gerne vil. Kosten styrer jeg selv, men det som er virkelig spændende bliver træningen!

Henning har lavet et 6 dages program, som han selv har kørt i et par uger, som jeg også har bestemt mig for at hoppe på. Dette program er ikke traditionel styrketræning, som jeg egentlig er mest vant til da det er den træningsform jeg har benyttet mig mest af det seneste år. Men nu skal der funktionel træning på programmet! Jeg har allerede prøvet at par af workouts’ene og synes at det er SÅ sjovt! Der vil hele tiden være nye udfordringer, og det er netop det som driver mig, at der hele tiden er noget nyt jeg skal lave.

Så følg med! Jeg skal prøve at få opdateret lidt herinde med hensyn til træningen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

C9 - Sådan gik det!