Update!!

Mine tanker mht. flytning

Godmorgen!

Som sagt et lille indlæg omkring mine tanker og overvejelser omkring det at flytte til et andet land. Det er en slags dagbog, som jeg har skrevet på i ugen op til min rejse for, at give et realistisk indtryk af mine tanker omkring det, at tage sådan en kæmpe spring ud i livet 🙂

8 Juni 2016
Lige nu sidder jeg i en lejlighed midt i Aalborg. Om mindre end to uger sidder jeg i de Arabiske Emirater – nærmere Abu Dhabi. Det er surrealistisk og vanvittigt, men jeg glæder mig! Det har været en kæmpe beslutning, at rejse væk fra venner, familie og mit liv her. Men så på en måde har det alligevel været en nem beslutning. Den blev taget rimelig hurtigt uden at stoppe op for at tænke, ” Er det virkelig det her jeg vil?”. Disse tanker er først kommet til senere i processen. For selvfølgelig har disse tanker slået mig efterfølgende, men jeg tror at jeg i starten var så høj på følelsen af, at starte et nyt liv, et helt andet sted i verden, at jeg tænkte noget ala; yolo lets do it.
Det er klart, at jeg kommer til, at savne mine veninder, familie, og generelt bare livet i Danmark. Sidste år – omkring samme tidspunkt midt i Juni, flyttede jeg til Aalborg, hvor jeg fik nogle af de bedste veninder jeg overhovedet kunne drømme om – så hvordan kan det være, at jeg vælger at flytte væk fra det?  Det var faktisk først et par måneder efter, at beslutningen blev taget, at realiteten ramte mig i ansigtet – for det er jo ikke bare lige, at hoppe på et tog og bum så er jeg hjemme igen. Men hvad vil det overhovedet sige at være,”hjemme”? Mit fysiske hjem vil det næste stykke tid være i Abu Dhabi, men jeg tror på at man kan føle sig hjemme hvor end man er i verden.
Jeg glæder mig utroligt meget til at påbegynde et helt nyt kapitel i mit liv, jeg glæder mig til, at opleve en helt anden del af verden, som kulturelt er så langt fra hvad vi er vant til i Danmark. Det er noget af det, som jeg synes er allermest spændende!
Udlandet har altid været en utroligt tiltrækkende ting for mig, og jeg har haft et stærkt ønske om at se verden, så det var en mulighed jeg ikke kunne sige nej til. Jeg har absolut ingen anelse om,  hvordan det kommer til at gå, men jeg har en god følelse! Tiden må vise hvad fremtiden bringer –  jeg er hvert fald klar, og jeg håber at i har lyst til at være med på min rejse!

11 Juni 2016
Idag har jeg flyttet en masse møbler ud af lejligheden. Faktisk er der ikke ret meget tilbage herinde, og det føles enormt tomt at være her helt alene uden noget som helst. Der er nu 8 dage til afrejse, og  jeg er SÅ spændt på det hele. Det begynder at blive mere og mere realistisk for mig, at jeg rent faktisk flytter til et andet sted i verden. Jeg kan ikke rigtig føle mig hjemme længere, og føler konstant at jeg bare går og venter. Der er dog nok ting at give sig til i forhold til udflytning af lejligheden, eksamenslæsning, osv. For ikke at glemme alle mine søde veninder og familie, som jeg har tonsvis af aftaler med den næste uges tid. Derfor er der en del pres på, men det er ok! Man kommer ikke udenom travle perioder, og tingene har det med at ske lidt oveni hinanden for mig, så I’m used to it. Jeg har en følelse af, at der kommer til at ske noget godt, og når man har noget godt at se frem til går alt en del nemmere!
Imorgen begynder jeg så småt at gå i gang med udflytning og rengøring. Jeg har allerede pakket kufferterne! I Can’t waaaaait!

18 Juni 2016
Imorgen er det afrejse til Dubai! Når jeg lander kommer min mand, og henter mig i lufthavnen, hvorefter vi kører videre til Abu Dhabi, som er stedet vi skal bo det næste stykke tid.
De sidste par dage har været travle, og lidt småhektiske. Jeg har både skulle flytte ud af lejligheden, pakke til rejsen og læse til eksamen. Det hele sker ligesom bare på en gang.
Med hensyn til udflytning af lejligheden; herregud, hvor har jeg smidt ud! Jeg sværger, at jeg aldrig nogensinde fylder min lejlighed op med ting jeg ikke skal bruge igen! Køber ET tæppe og så er det altså fint. Der er jo ingen grund til at have 5 af hver ting..
Lige nu sidder jeg hos noget familie, som jeg har været hos siden onsdag, og imorgen tidlig bliver missen og jeg kørt til lufthavnen, og så begynder vores eventyr for alvor! Vi skal allerede være derude 4:30 så det er bare med at stå op tidligt. Håber vi kan få et par timer på øjet inden da.
Egentlig er jeg super nervøs for at rejse med Mistel, men jeg ved også at det er professionelle, som håndterer hende på en ordentlig måde, hvilket gør mig en smule mere tryg ved det. Jeg kan selvfølgelig ikke rejse uden hende, hun er min baby. Crazy cat lady you know.
Jeg tænker, at jeg på et tidspunkt vil fortælle jer om hvorfor vi flytter og hvad jeg skal lave dernede osv. Planen med opstart af bloggen var primært, at bruge den som en mulighed for at dele min oplevelse af at bo i et andet land, men jeg vil selvfølgelig skrive om hvad end jeg synes der er værd at dele.


   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Update!!