Life lately // 30/09/2016

Mine erfaringer med C9 – dag 1

Godaften søde mennesker!

Tak fordi i kigger forbi min blog.

Jeg har valgt at starte på C9 som er en 9 dages cleanse. Det er en pakke hvor du får de nødvendige kosttilskud og retningslinjer for hvordan de 9 dage skal foregå. Simpelt og smart! 9 dage er virkelig ingen tid, og uanset hvad så ville de passere så jeg tænkte altså why not? Jeg drikker i forvejen Aloe vera gel fra Forever Living, som er en del af C9 forløbet, og den indtil videre har jeg været super glad for den effekt den har på min krop.

I tænker sikkert på hvorfor jeg har valgt at tage den her udfordring op de næste 9 dage. Svaret er at jeg egentlig er en person, som stortrives med træning og sund kost, og det vil jeg gerne tilbage til. Det har været hektisk med flytning til et nyt land, og jeg er kommet ud af de ellers så gode rutiner, som jeg havde lært mig. Ikke at jeg ikke har holdt fast i at spise sundt for det har jeg gjort det meste af tiden. Det er bare så latterligt let med take-away og hurtige og mindre sunde løsninger her, i tror det er løgn! Især fordi de kostvaner, som jeg havde hjemmefra var rimelig danske, hvis man kan sige det sådan! Butikkerne sælger andre varer og det er normalt at spise andre ting hernede. Dette er INGEN undskyldning og jeg vil skam heller ikke undskylde mig selv. Hvis jeg havde haft lyst til at spise crap hver dag og være fløjtendes ligeglad med min sundhed, ja så havde jeg jo gjort det. Thing is jeg trives bare ikke med at fylde min krop med fast food og sukker SÅ ofte! Jeg bliver deprimeret, slap og får de grummeste humørsvingninger, and I ain’t up for that shit.

Så MINE grunde til at hoppe på C9 er et ønske om;

– At få bedre energi igennem dagen
– At komme tilbage til de gode kostvaner
– Få bedre søvn(YES PLEASE!!!)
– Smide et par kg(Min waistline er not happy)
– Komme af med satans sukkertrang
– At få et mere stabilt blodsukker, som forhåbentligt vil give mig et mere stabilt humør

Jeg skal holde jer opdaterede herinde.. Altså hvis jeg husker det. Glemmer sommetider, at jeg har en blog, men nu har jeg altså bookmarket den så jeg husker den er her hehe. Faktisk så er jeg NÆSTEN igennem dag 1, som har været en lille smule tough, men dog tålelig!

Der kommer et par opdateringer herinde, dog ikke dagligt, men i skal få et recap af hver dag! I kan med fordel følge med inde på min Instagram hvor jeg poster lidt oftere! Sarelih

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life lately // 30/09/2016