Ting jeg er ved at blive vant til

Life lately // 30/09/2016

Godaften søde folks!

Lige en lille update herfra. Hvis der altså stadig er nogle der følger med. Hvis i gør, så er jeg impressed!

Nå meeen, både jeg og Henning er syge så der sker ikke super meget i vores ellers så fabulous Abu Dhabi life. Weekenden skulle have stået på den tur til Dubai og en masse spændende planer, but that did not happen. Istedet har vi smidt os i sofaen med yderst venlige mængder af Gossip girl og snacks hvor vi skiftevis sender en lille bøn julemanden om, at vi snart må blive friske igen.

Jeg lovede lidt en update på træningen for måske en måned siden, but that did not happen either. Men nu skal i høre!
Planen var at jeg skulle følge det her skide gode program, som Henning havde brugt hele natten på at sætte sammen til mig. Og som jeg i øvrigt havde plaget ham om at lave i ugevis. Og det gjorde jeg. I en halv uge. Og så blev jeg syg. Nå, men så kørte jeg den anden halvdel af programmet ugen efter. Derefter var der faktisk en uge hvor jeg var pavestolt over, at have kørt næsten hele programmet i samme uge. Derefter ved jeg ikke hvad der skete. Jeg har slidt med at komme helt på toppen i længere tid af gangen, og har derfor trænet som det lige faldt mig ind om det så har været 2 eller 4 gange om ugen, cardio eller styrketræning.

Jeg har virkelig lyst til at træne målrettet, og gerne efter et program, men det har simpelthen ikke været muligt det sidste stykke tid. Træningsfacilliteterne gør heller ikke situationen meget bedre. Så jeg har meldt mig ind i et Gym, som åbner lige herovre ved siden af om 1,5 måneds tid. Og jeg glæder mig til at se en squat rack igen!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg er ved at blive vant til