Inspiration til morgenmad

Jeg er landet i Abu Dhabi!

Godmorgen allesammen! 🙂

Sent Søndag aften landede jeg i Dubai lufthavn hvorefter vi kørte til Abu Dhabi, som vi skal bo i det næste stykke tid.
Flyturen var en fornøjelse – Jeg kan helt klart anbefale at flyve med Emirates hvis i skal ud at rejse. Super god service, rent og flot fly, og god mad!

Vi bor stadig på hotel da de sidste ting med lejligheden skal gå i orden før vi kan flytte ind. Jeg glæder mig utroligt meget til at vi får vores eget sted så vi kan indrette det rigtig fint! Alt hernede er så smukt, og jeg er allerede glad for at være her. Det er dog VIRKELIG varmt! Som i sådan 45 grader og du sveder ihjel når du går udenfor. Thanks for aircondition!
Jeg har faktisk ikke været ude at se så meget af byen endnu. Vi var jo hernede i November sidste år hvor vi fik set en masse af byen. Lige pt. går dagene med at få styr på nogle af de praktiske ting. Det er en kæmpe process at få styr på Visa, sundhedstjek og alt muligt. Vi har jo også valgt at tage Mistel med herned. Selvfølgelig kunne jeg ikke undvære hende, hun er min baby. Hun bor lige nu hos et vennepar, som har været så søde at tage sig af hende indtil vi er på plads i lejligheden. Hun var en smule stresset i starten, men begynder at falde mere og mere til. Vi besøger hende selvfølgelig så hun føler sig lidt hjemme, og hun virker SÅ glad for at se os når vi er der.

Så ja, vi har det begge to rigtig godt og trives indtil videre i de nye omgivelser. Nu vil jeg smutte da vi skal til Marina Mall og fikse nogle ting og sager.

Ha’ en smuk dag derude!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Inspiration til morgenmad