Noget om besøg fra Danmark og gasovne

Hvorfor er jeg flyttet til Abu Dhabi?

13407697_10156956429150207_1545325662_n

 

Hej derude!

Jeg ved, at der er mange af jer som rigtig gerne vil vide hvordan det kan være, at vi er flyttet til Emiraterne, og hvad vi egentlig laver her. Jeg kan sagtens forstå nysgerrigheden, og jeg føler faktisk også at jeg har holdt jer henne lidt for længe. Der har bare været så meget vi skulle have styr på og bloggingen har ikke været min førsteprioritet. I?m Sorry! Jeg har det også bare sådan, at jeg gerne vil fortælle jer tingene på en ordentlig måde i stedet for bare at instagramme en skål skyr og skrive noget ala, ? Yalla, vi er flyttet til emiraterne og chiller med Missen?.

Så here it goes! Den længe ventede, men knapt så spændende story om vores arabiske eventyr!

Vi var som nogen af jer der følger med på Instagram måske nok ved på ferie i hernede i November sidste år. Og vi faldt pladask for stedet! Abu Dhabi og Dubai er jo det nye sort så why the hell not. Derefter begyndte vi at snakke om, at det kunne være så fedt at bo hernede. I starten tænkte jeg faktisk, at det bare var lidt af en ønsketanke, men Henning tog det sgu seriøst. Så vi begyndte at planlægge og se hvad vores muligheder var. Jeg var jo stadig i gang med min HF, og ville rigtig gerne gøre den færdig da det er så vigtigt for mig, at få en god uddannelse, og at tage en HF er jo det som giver adgang til at studere videre på det som jeg drømmer om. Henning havde allerede færdiggjort sin bachelor året inden så for ham var det en god mulighed at finde arbejde her.

Han tog herned igen i Februar med nogle venner for at undersøge mulighederne for job og bolig, og kom hjem med et jobtilbud! Jeg fik undersøgt mine muligheder for at gøre HF færdig, og lige pt. ser jeg frem til at læse de sidste fag videre på fjernundervisning efter sommerferien.

Jeg håber at i har fået svar på jeres spørgsmål, ellers er i hjertens velkommen til at skrive!

xoxo

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Noget om besøg fra Danmark og gasovne