Mine erfaringer med C9 - dag 1

Halvvejs gennem C9!

14658378_10157533006355207_350852377_n14658378_10157533006355207_350852377_n

Så er jeg ved at være halvvejs igennem C9 forløbet! 

Mere nøjagtigt så er jeg på 5 dage ud af 9.

De to første dage var de værste da jeg ikke fik særlig meget mad, og skulle drikke en helvedes masse Aloe vera. På 3 dagen fik jeg det en del bedre, og mærkeligt nok begyndte jeg at savne at drikke Aloe vera flere gange om dagen, da man efter dag 2 kun skal drikke det om morgenen.

Mit humør er lidt op og ned da jeg generelt reagerer rigtig dårligt på ikke at spise ofte. Jeg har dog her på 5 dag opdaget, at jeg er i meget bedre humør når jeg vågner om morgenen. Kvalmen har faktisk været den værste “bivirkning” indtil videre, men den er efterhånden ved at klinge mere og mere af jo flere dage jeg når igennem. Jeg håber på at mit humør og energiniveau vil stabilisere sig endnu mere i og med mit blodsukker bliver mere stabilt hen af vejen. Jeg føler at det går den rigtige vej!

Mine Sukkercravings går også i den rigtige retning, nemlig ned af! Altså, jeg vil SÅ gerne have chokolade og kage, men det er ikke sådan at jeg MÅ have det overhovedet. Mine cravings har mere gået på ting som sweet potaoes, creme fraiche og æbler, som jeg selvfølgelig gerne må få da jeg hver aften efter dag 2 kan spise et 600 kcal måltid. Jeg har gået efter sunde fødevarer for at få mest muligt mad/næring til kroppen da jeg ved, at jeg ligger i kalorieunderskud. De sidste to dage har den stået på: Kylling med sweet potatoes og broccoli, og hjemmelavet chili con carne med basis salat.

Jeg er derudover blevet super glad for mine shakes, som jeg enten blender op med bær eller kaffe/isterninger for at gøre det hele lidt mere lækkert.

Det var en lille status på mine første 4-5 dage! Jeg skal holde jer opdateret på resten, og tak for at i følger med. Det holder mig ekstra motiveret! 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine erfaringer med C9 - dag 1