Efterårsferie i Emiraterne

C9 – Sådan gik det!

Jeg har ikke lige fået skrevet herinde efter, at jeg var færdig med C9 cleansen da jeg har været lidt busy. Men selvfølgelig skal i have en opdatering!

Dag 1-2: Disse to dage var de værste! Jeg drak en masse Aloe Vera og en enkelt shake på de 2 dage, og det var tough når man er vant til at spise normalt. Heldigvis kunne jeg spise af fri listen hvor der var friske frugter og grøntsager på, hvilket virkelig gjorde alt en del lettere. Jeg må sige at JA jeg var sulten de to første dage, men dette blev en del bedre længere inde i forløbet.

Dag 3-9: På dag 3-9 får man en ekstra shake OG et 600 kcal måltid til aftensmad. Jeg havde virkelig glædet mig til at få noget ordentlig mad, og jeg var overraskende let at tilfredsstille med en portion kylling, sweet potatoes og broccoli. Har i de 9 dage forsøgt at holde min mad så rig på næring som muligt, så det har været sunde råvarer vi har fået til aftensmad. Derudover har jeg hver dag blendet mine shakes med frosne jordbær fra frilisten for at gøre det mere lækkert. Da jeg kom hen over dag 4 begyndte det at vende lidt for mig med hensyn til at være sulten og have humørsvingninger. Jeg fik det bedre og bedre, og tænkte faktisk ikke længere på at jeg havde lyst til at spise chokolae eller andet sukkerfyldt mad. Hvor var det dog bare befriende!

Med hensyn til motion så har jeg de fleste dage lavet 30-45 minutters cardio, og 1-2 af dagene lidt styrketræning. Eftersom jeg ikke vejer mig har jeg ikke kunne måle mine resultater i forhold til vægtnedgang, men det er tydeligt at se på før/efter billederne, at der er sket en ændring på min krop. De ligger forresten på Instagram(Sarelih).
Udover det så har jeg efterfølgende mærket mindre sult, og mine sukker cravings  er også blevet mindre.
At jeg så bevidst har valgt at fylde min krop med sukker op til weekenden har været mit eget fuck up, og jeg er selvfølgelig afklaret med at det skal stoppe! men what can you do det er fredag! Jeg er dog blevet veldig god til at spise lidt pære/æble og grøntsager i stykker om aftenen istedet for at købe en plade chokolade. Og det er faktisk lige så godt, og meget mere friskt!

Men jeg kan stolt sige at; I DID IT! 

Havde aldrig troet, at jeg kunne følge en plan over så mange dage, but I proved me wrong! Det at der følger en lille journal med hvor man kan krydse af hjalp utroligt meget. For jeg ville jo gerne have krydserne, ikke! 😀

Det har været virkelig sjovt, udfordrende og en oplevelse at være på C9. Jeg kan varmt anbefale den til andre der ønsker, at kickstarte deres vægttab, kvitte sukker trangen eller hvad end deres helsemæssige mål må være! Jeg kan ikke udelukke, at jeg gør dette igen en dag, for jeg må sige det er EFFEKTIVT!

Hvis du er interesseret i at prøve C9 selv, så kontakt mig gerne på sara.foreverliving@hotmail.com så skal jeg arrangere det for dig! 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferie i Emiraterne