Mine tanker mht. flytning

Abu Dhabi life lately

  13689417_10157101890295207_778164511_n13689417_10157101890295207_778164511_n
Godaften søde mennesker!

Jeg har været lidt fraværende på det sidste, og har ikke fået skrevet herinde. Grunden til det er, at der er utroligt mange ting som vi skal have styr på lige for tiden, og det stjæler en hel del tid og overskud. Det er selvfølgelig ikke helt nemt at flytte hele sit liv til et nyt sted. Vi har skulle starte helt forfra med lejlighed og møbler, hvilket sjovt nok har været dyrt.
Udover det så er vi igang med at ansøge om mit emirates ID og Visa så jeg kan få lov til at blive i landet. Og det har ikke været helt nemt at få styr på,  kan jeg fortælle jer! Der er tonsvis af papirer, som skal stemples og underskrives af forskellige instanser, og de fleste af de papirer skal oversættes til arabisk også for at det er i orden, og som sagt så tager tingene bare tid hernede. Især på grund af Ramadanen og den efterfølgende ferie der er i landet. Vi er jo kulturelt et helt andet sted i verden, så de har nogle lidt andre traditioner, højtider og helligdage end os i vesten.
Vi arbejder derfor lige pt. på at få helt styr tingene. Sagen er nemlig den, at jeg har været her i næsten måned, så mit visa løber snart ud. Derfor tager vi nok en tur til Oman i weekenden for at få det fornyet 🙂

Der er som I kan høre fuld fart på her, og jeg glæder mig til at tingene går helt i orden!

Jeg får trænet, mødt en masse nye mennesker, og generelt så har jeg det rigtig godt her! Idag har været en ret rolig en af slagsen. Jeg startede med at se netflix i vores nye sofa, som vi fik igår, og ellers har jeg gjort rent herhjemme, været en tur i et mall for at kigge lidt, og ellers bare bestilt take-away, og set mere netflix her til aften! I morgen skal jeg prøve noget yoga sammen med en af mine veninder hernede, så jeg regner med at gå tidligt i seng.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Mine tanker mht. flytning